Wat houdt het Doosje Zijnskracht in?

Je ontvangt naast een door mij geschreven Luisterkindafstemming een kleine orgone, gemaakt door Babs Jansen van Juwelorgone. Een orgone is een prachtige energetische tool van edelstenen, metalen en symbolen. Net als bij de Luisterkindafstemming wordt er afgestemd op jou zodat de orgone jouw energie optimaal zal ondersteunen. De werking van de orgone is meestal subtiel maar soms ook, vooral bij kinderen, direct merkbaar. Als je de veranderingen toelaat, ondersteunt de orgone je bij je veranderingsproces.

De orgone is uitermate geschikt voor kleine kinderhandjes of om bij je te dragen in broek- of jaszak.

Waarom het Doosje Zijnskracht?
De orgone en de Luisterkindafstemming zijn afzonderlijk krachtige tools die verandering in gang zetten. Beide werken in jouw energie en bekrachtigen elkaars werking. De orgone ondersteunt je energie tijdens het veranderingsproces en is tevens een tastbare herinnering aan de handvatten uit de Luisterkindafstemming, zodat ze niet vergeten worden. Verandering ontstaat meestal niet vanzelf, het vraagt ook een actieve houding.

Wat zijn de kosten?
De kosten voor de Luisterkindafstemming en de orgone van 4cm bedragen € 75,00 inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Als cadeau?
Wil jij het Doosje Zijnskracht cadeau geven dan kan dat zeker, maar er is wel toestemming nodig van de ontvanger. Ook kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.