Ik ben Annette Oostelbos, geboren in 1966, getrouwd en moeder van 3 zonen.

Mijn jeugd stond in het teken van de ziekte van mijn vader en de manier waarop hiermee binnen het gezin werd omgegaan. Er werd niet gesproken over wat er aan de hand was en over alle gevoelens en emoties die dat met zich meebracht. Maar alles was voelbaar. Toen ik 20 jaar was, is mijn vader overleden. Ik dacht dat het wel zou gaan, gewoon doorgaan met mijn leven. Ik trouwde en kreeg twee zonen. Kort na de geboorte van onze tweede zoon kreeg ik een burn-out en een forse angststoornis. Acht maanden leefde ik binnen 4 muren. Ik zocht hulp maar EMDR en cognitieve gedragstherapie hadden niet het gewenste resultaat. Mijn energiebalans was slecht en de angststoornis belemmerde nog steeds mijn leven. Bovendien had ik het gevoel dat niet alles in mij ‘gezien’ was.

Een paar jaar na de geboorte van onze derde zoon kwam ik in aanraking met een Holistisch Therapeut. Dit contact raakte me diep. Voor het eerst was er oog voor het energetische en spirituele aspect. Als mens zijn we meer dan alleen onze gedachten en gevoelens. Het was alsof alles in mij werd aangeraakt.
Ik ben in 2005 de opleiding tot Holistisch Therapeut gaan volgen en help anderen hiermee hun unieke kracht te ontdekken en te omarmen.

In 2014 kwam de Luisterkind Methode op mijn pad. Een mooie en zachte methode om mensen de mogelijkheid te bieden te vertellen wat er in hun onderbewustzijn leeft. Deze methode is voor jong en oud, voor mensen met en zonder stem. Als het gaat om mensen zonder stem kun je denken aan jonge kinderen die nog niet kunnen praten, kindjes die nooit geboren mochten worden, mensen die overleden, dementerend of gehandicapt zijn of in coma liggen.
Een prachtige manier om inzichten en handvatten te krijgen.