We lopen allemaal wel eens tegen vragen of problemen aan waarop we graag een antwoord willen hebben. Ik ga ervan uit dat alle antwoorden in onszelf besloten liggen. Met de Luisterkind Methode kunnen we contact maken op een diepere laag om de antwoorden naar boven te halen. Van hart tot hart, zielscontact. Dit gebeurt op afstand, in de energie. Ik stem mijzelf af op jou of je kind en neem in het gesprek dat ontstaat, de vragen of problemen mee. Samen kijken we wat er verteld mag worden, jij bent zelf aan het woord. Soms worden veranderingen direct ingezet. Soms worden er handvatten gegeven waarmee je aan de slag mag. Dit vraagt een inspanning van jou. Ik schrijf alles op en dit ontvang je van mij via de mail.

Een afstemming maakt bewust, geeft helderheid en biedt handvatten.

Naast de Luisterkindafstemming bied ik ook de Levensbrugafstemming aan. Hierbij stem ik af op iemand die overleden is, dementerend of gehandicapt is, in coma ligt of een kindje dat tijdens de zwangerschap is overleden. Op iedereen met wie we het woordelijk contact moeten missen.

Voor wie
Eigenlijk is Luisterkind er voor iedereen. De vragen die gesteld worden zijn heel divers. Bij volwassenen kun je denken aan inzichten en antwoorden op allerlei levensvragen. Bij kinderen wanneer de ouders graag meer inzicht willen krijgen in bijvoorbeeld gedrag, problemen op school, met slapen, eten of drinken, veel huilen etc.
Het voordeel is dat je niet van huis hoeft en fijn in je eigen omgeving kunt blijven omdat alles op afstand gebeurt. Luisterkind is dan ook niet regio gebonden.

Wat doet Luisterkind niet
Ik ben geen arts, psycholoog of wat dan ook. Ik verhelp geen aandoeningen of ziektes. Van te voren stuur ik je de voorwaarden. Lees deze rustig door dan weet je wat je wel en niet mag verwachten.

De aanvraag
- Je kunt voor jezelf of voor je (adoptie)kind een afstemming aanvragen. Kinderen vanaf 10 jaar dienen zelf toestemming te geven.
- Als partner, ouder, kind of als broer of zus kun je een Levensbrugafstemming aanvragen.
- Je kunt geen aanvraag doen namens iemand anders.
Mail voor meer informatie of een aanvraag naar praktijkdeontmoeting@live.nl

De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont www.dianavanbeaumont.nl